Saffranspannkaka i miniformat

Saffranspannkaka i miniformat

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt ris, salt och ca  1/3 av mjölken. Koka upp under omrörning. Sänk värmen och späd med resten av mjölken lite i taget under omrörning. Lägg ner kanelstången.

2. Låt gröten koka på svag värme under lock ca 40 min. Rör om då och då. Låt svalna och ta upp kanelstången.

3. Vispa ihop ägg, cottage cheese, vaniljsocker och saffran. Rör ner blandningen samt tranbär i gröten.

4. Häll smeten i ett smort bleck och grädda i ugn på 200° ca 15 min. Skär upp i små rutor och servera med vispad grädde och sylt.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen