![Saffranslagen blir bara bättre ju längre den står. Passa på att göra en stor sats i god tid inför julsäsongen. Gärna två månader i förväg.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/saffranslag/2194048093.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.46,0.46&format=webp&quality=80)
Saffranslag
![Saffranslag](https://cdn-kund.arla.se/recept/saffranslag/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Saffranslagen blir bara bättre ju längre den står. Passa på att göra en stor sats i god tid inför julsäsongen. Gärna två månader i förväg.
Gör så här
-
- Värm vatten och socker till första bubblan. Blanda ner saffran och konjak och låt dra minst ett dygn men gärna några veckor.