![Vackert med frön i varierande storlek och form. Smörklicken på slutet ger en smak av smörrostade popcorn. Använd gärna frön från säsongens grönsaker och frukter, t ex pumpa- och melonkärnor.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rostade-fron/2329138556.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Rostade frön
![Rostade frön](https://cdn-kund.arla.se/recept/rostade-fron/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Vackert med frön i varierande storlek och form. Smörklicken på slutet ger en smak av smörrostade popcorn. Använd gärna frön från säsongens grönsaker och frukter, t ex pumpa- och melonkärnor.
Gör så här
-
- Rosta fröna med havssalt under omrörning i en stekpanna.
- Vänd ner en klick smör och fortsätt rosta tills smöret har blandats väl med fröna.