![Gräddfil med en spännande smak. Rök den med så fina alspån som möjligt. Det ger en lättrökt känsla med frisk arom.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rokt-graddfil/2766475246.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.53,0.42&format=webp&quality=80)
Rökt gräddfil
![Rökt gräddfil](https://cdn-kund.arla.se/recept/rokt-graddfil/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Gräddfil med en spännande smak. Rök den med så fina alspån som möjligt. Det ger en lättrökt känsla med frisk arom.
Gör så här
-
- Lägg gräddfilen i en aluminiumskål och salta lätt. Rök 2-3 min i en aburök. Låt röken svalna innan du öppnar röklådan.
- Smaka av med salt en gång till när gräddfilen har svalnat.