Rödbetsbiff med bulgursallad och två röror
Rivna äpplen förhöjer smaken på de omtyckta rödbetsbiffarna. Praktiskt med en grundröra som blir till två goda röror med olika smaksättningar.
Gör så här
-
- Blanda alla ingredienserna till biffarna. Smaka av med salt, peppar och timjan. Forma till biffar à 65 g styck. Lägg biffarna i smorda bleck. Tillaga i ugn, 180° ca 15 min.
- Blanda fil, crème fraiche, salt och peppar. Dela upp i två bunkar.
- Mixa vitosten och smaksätt med honung, rör ner i en av bunkarna. Blanda ajvar relish i den andra bunken. Ställ i kyl.
- Lägg rotfrukterna i smorda bleck. Rosta i ugn tills de fått färg. Ställ rotfrukterna på snabbkylning.
- Koka bulgur i buljong och tomatpuré. Lägg i bleck och blanda i rotfrukterna. Strö över prujolök och timjan. Servera biffarna med rotfruktsbulgur och de två rörorna.