![Små, vackra betor i en spännande kombination med friska hallon, salt ädelost och söt fänkålsdill. De späda, små primörbetorna får en liten önskad bitterhet när de rostas i ugnen. Storleken gör också att de blir mjuka samtidigt.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rodbeta--hallon--graddadel--fankalsdill/3431852859.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Rödbeta – Hallon – Gräddädel – Fänkålsdill
![Rödbeta – Hallon – Gräddädel – Fänkålsdill](https://cdn-kund.arla.se/recept/rodbeta--hallon--graddadel--fankalsdill/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Små, vackra betor i en spännande kombination med friska hallon, salt ädelost och söt fänkålsdill. De späda, små primörbetorna får en liten önskad bitterhet när de rostas i ugnen. Storleken gör också att de blir mjuka samtidigt.
Gör så här
-
- Skölj rödbetorna ordentligt. Lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Rosta i ugn på 180° tills betorna känns mjuka, ca 30 min.
- Blanda rödlök med vinäger och olja.
- Dela hallonen på mitten. Servera betorna ljumma med vinägrett, hallon och ostbitar. Smaka av med salt och peppar och toppa med dill.