Räk- och champinjonsallad med smetana och basilka på rostat levainbröd

Räk- och champinjonsallad med smetana och basilka på rostat levainbröd

Gör så här

1.Dela champinjonerna i fyra delar, lägg i kastrull med vermouth och låt koka tills all vätska är borta. Låt svalna.

2.Blanda champinjonerna med räkor, smetana och strimlad basilika. Smaka av med salt och peppar.

3.Servera salladen på rostad levainbröd, garnera med basilika.

Källa:Arla Köket smetana 2011
Roland Persson, Årets Kock 1990

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen