![En rabarberpaj och mazarin i ett med mandelmjöl och muscovadosocker istället för mandelmassa.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rabarberkaka/2197555131.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Rabarberkaka
![Rabarberkaka](https://cdn-kund.arla.se/recept/rabarberkaka/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En rabarberpaj och mazarin i ett med mandelmjöl och muscovadosocker istället för mandelmassa.
Gör så här
-
Mazarinfyllning:
- Blanda mandelmjöl och muscovadosocker. Tillsätt äggula och ägg lite i taget i maskin med vinge. Avsluta med att tillsätta smöret successivt.
-
Smuldeg:
- Lägg alla ingredienser utom smöret i en maskin med vinge.
- Smält smöret och låt det bli riktigt varmt. Häll i kitteln och blanda med vingen.
- Pressa degen genom en grov sikt ut på en plåt. Kyl degsmulorna.
-
Montering:
- Fyll mördegsfodrade formar med mazarinfyllningen och lägg i rabarberbitar. Strö på smuldegen och baka av i 180°, ca 14 min.
- Pudra över florsocker.