Rabarberkaka

Rabarberkaka

Gör så här

Rabarberkaka:

1. Blanda mandelmjöl och muscovadosocker. Tillsätt ägg-

gula och ägg lite i taget i maskin med vinge. Avsluta

med att tillsätta smöret successivt. 


Smuldeg:
1. Lägg alla ingredienser utom smöret i en maskin

med vinge. 

2. Smält smöret och låt det bli riktigt varmt. Häll i

kitteln och blanda med vingen.

3. Pressa degen genom en grov sikt ut på en plåt. Kyl

degsmulorna. 


Montering:
1. Fyll mördegsfodrade formar med mazarinfyllningen

och lägg i rabarberbitar. Strö på smuldegen och baka av

i 180°, ca 14 min.

2. Pudra över florsocker. 

Källa: Klassiker i ny stil 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen