Rabarber- och jordgubbscheesecake

Rabarber- och jordgubbscheesecake

Gör så här

1. Baka botten enligt grundreceptet och lägg till  kardemumma.

2. Blanda jordgubbar, rabarber och socker i en kastrull och låt sjuda ca 20 min till en fast kompott.

3. Blanda fyllningen enligt grundreceptet och vänd ner kompotten i smeten. Grädda enligt grundreceptet.

4. Klyfta jordgubbarna och fördela på cheesecaken. Avsluta med citronmelissblad och florsocker.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen