Pizza bianco med scrème fraiche som toppas med spetskål som brynts i smör samt svamp som picklats med chili. En pizza i säsong med höstens råvaror.

Pizza med brynt spetskål och picklad svamp

Pizza med brynt spetskål och picklad svamp

Pizza bianco med scrème fraiche som toppas med spetskål som brynts i smör samt svamp som picklats med chili. En pizza i säsong med höstens råvaror.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 st
10 st
Topping:
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Skär spetskålen i tunna klyftor. Bryn klyftorna i smör. Blanda den picklade svampen med persilja.
    • Tryck ut pizzor à 200 g. Bred crème fraiche på pizzadegen och strö på mozzarella.
    • Grädda i pizzaugn på 320° till fin färg.
    • Toppa pizzan med den brynta spetskålen och den chilipicklade svampen.
Toppa med stekt, strimlat rökt sidfläsk eller stekt färsk chorizo.
Bild som visas om vi inte har en särskild bild för det här tipset
Produkter i detta recept