Färskost och krämig ost är grunden på denna pinsa. Efter ugnen toppas den med tunt hyvlat päron, rostade mandlar, sallad och crema di balsamico. Då pinsan är enkel och snabbakad är den perfekt att erbjuda gästerna i t ex barserveringen.

Pinsa med päron och rostad mandel

Pinsa med päron och rostad mandel
Recept av Danny Falkeman

Färskost och krämig ost är grunden på denna pinsa. Efter ugnen toppas den med tunt hyvlat päron, rostade mandlar, sallad och crema di balsamico. Då pinsan är enkel och snabbakad är den perfekt att erbjuda gästerna i t ex barserveringen.

Gör så här

    • Bred cream cheese på pinsan och fördela Röd Löber. Baka av i ugnen på 225–250° tills osten smält och blivit gyllenbrun, 4–5 min.
    • Hyvla päronet och lägg på pinsan. Strö över mandlar och toppa med machésallad.
    • Ringla över crema di balsamico och olivolja.