![Picklat är alltid populärt och ger här ett sötsyrligt smör. Passar utmärkt till matjessill, potatis, grillat kött och grillade grönsaker.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/picklat-rodlokssmor/2272300665.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Picklat rödlökssmör
![Picklat rödlökssmör](https://cdn-kund.arla.se/recept/picklat-rodlokssmor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Picklat är alltid populärt och ger här ett sötsyrligt smör. Passar utmärkt till matjessill, potatis, grillat kött och grillade grönsaker.
Gör så här
-
- Skala, dela och skiva rödlöken. Koka upp vatten, socker och ättika, slå på löken. Låt stå tills det kallnat.
- Vispa upp smöret. Sila av rödlöken, vänd ner i smöret och smaka av med salt.
- Lägg upp smöret i en plastbytta och frys. Riv smöret över rätten vid servering.