![Rotfrukterna får en söt lakritssmak av stjärnanis och lite hetta från chili när de ligger i vacpåsen över natten.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/picklad-rotfruktssallad/2007887014.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.45,0.43&format=webp&quality=80)
Picklad rotfruktssallad
![Picklad rotfruktssallad](https://cdn-kund.arla.se/recept/picklad-rotfruktssallad/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Rotfrukterna får en söt lakritssmak av stjärnanis och lite hetta från chili när de ligger i vacpåsen över natten.
Gör så här
-
- Koka upp alla ingredienser till lagen, låt svalna något.
- Lägg rotfrukterna i vacpåse. Häll den ljumma lagen över rotfrukterna och vakuumpacka. Låt ligga 1 dygn i kyl.
- Sila av vid servering och toppa med persilja.