Persiljebakad laxfilé med cottage cheese

Persiljebakad laxfilé med cottage cheese

Gör så här

1. Salta laxen och lägg i smorda bleck.
2. Mixa solroskärnor, vitlök, persilja och olja till en slät smet. Tillsätt cottage cheese och mixa till en bredbar röra. Smaka av med salt. Bred persiljeröran över fisken.
3. Tillaga i ugn, 175° till en innertemperatur på 53°.
4. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Linda Klasson, Lyckebyskolan, Vendelsö

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen