![Små bakelser där den syrliga tranbärsgrädden bryter av fint mot den söta marängen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/pavlova-grottor-med-tranbarsgradde/764192136.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Pavlova-grottor med tranbärsgrädde
![Pavlova-grottor med tranbärsgrädde](https://cdn-kund.arla.se/recept/pavlova-grottor-med-tranbarsgradde/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Små bakelser där den syrliga tranbärsgrädden bryter av fint mot den söta marängen.
Gör så här
-
- Vispa äggvitorna hårt, rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten är riktigt glansig. Tillsätt majsstärkelse och ättika och rör om väl.
- Spritsa smeten till runda grottor och grädda i ugn på 100° ca 1 tim eller tills de är torra.
- Koka ihop tranbär och socker i en kastrull och låt sjuda ca 30 min. Mixa, sila och låt svalna.
- Vispa grädden hård och fluffig och vänd ner tranbärssirapen. Fyll grottorna med tranbärsgrädden.