Passions- och lakritspralin

Passions- och lakritspralin

Gör så här

1. Koka upp grädde, socker, glykos och passionsfruktspuré.

Mixa i lakritspulvret. Slå över chokladen lite i taget så

att en emulsion bildas. Mixa slät och tillsätt smöret

vid 40°.

2. Fyll chokladskalen och dekorera efter egen fantasi. Till

de på bilden har röd metallicfärg och bladguld använts.

Låt stå över natten.

3. Locka pralinerna dag 2.

Källa: Klassiker i ny stil nr 1 

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen