![Metallicfärg och bladguld ovanpå. Lakrits kommer starkt som smak. Men då är det inte godiset - utan lakritspulver från lakritsroten.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/passions--och-lakritspralin/95565695.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Passions- och lakritspralin
![Passions- och lakritspralin](https://cdn-kund.arla.se/recept/passions--och-lakritspralin/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Metallicfärg och bladguld ovanpå. Lakrits kommer starkt som smak. Men då är det inte godiset - utan lakritspulver från lakritsroten.
Gör så här
-
- Koka upp grädde, socker, glykos och passionsfruktspuré. Mixa i lakritspulvret. Slå över chokladen lite i taget så att en emulsion bildas. Mixa slät och tillsätt smöret vid 40°.
- Fyll chokladskalen och dekorera efter egen fantasi. Till de på bilden har röd metallicfärg och bladguld använts. Låt stå över natten.
- Locka pralinerna dag 2.