Paprikarisotto med squid

Paprikarisotto med squid

Gör så här

1.Fräs schalottenlök och ris i lite av smöret. Slå på vin och späd med buljong vart eftersom risotton kokar. Koka tills riset har en liten kärna och risotton är lagom krämig.
2.Dela paprikorna, ta bort stjälken och kärnhuset. Kör paprikorna i råsaftcentrifug. Vänd ner  paprikaskummet i risotton med resten av smöret samt ost. Smaka av med salt och peppar.
3.Skär zucchini i små tärningar. Stek bläckfiskringarna i olivolja med zucchinin, salta och peppra.
4.Servera risotton toppad med zucchini och bläckfiskringar.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen