Pannkaka med rårörda bär

Pannkaka med rårörda bär

Gör så här

1. Rårör bär med socker
2. Vispa ihop ingredienserna till pannkakssmeten och häll upp i smorda och mjölade bleck. Grädda i ugn på 200°C ca 20-25 min. Skär i rutor.
3. Servera med bär och fluffig vaniljsås.

Serveringsportion ca: Pannkaka 250 g, bär 45 g, sås 25 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen