Häll grädden i ett lagom stort bleck så att grädden fyller upp ca 2 cm.
Rosta i ugnen på 160° ca 1 tim, rör om då och då.
Pannacotta:
Blanda gelatinpulver och vatten. Låt stå tills det satt sig.
Koka upp den rostade grädden, mjölk, kaffe och socker. Rör ner gelatinmassan och mixa till en slät smet.
Alternativ 1: Låt pannacottan kallna och sätta sig lite i isbad, rör om då och då. Fyll upp en spritspåse och spritsa i portionsglas eller -skålar. Ställ i frys.
Alternativ 2: Låt kallna i isbad, rör om då och då. Pannacottan ska stelna till en krämig konsistens. Fyll upp en spritspåse och spritsa i bakelseformar, ställ i frys. Om bakelsen ska sprejas, med t ex mjölkchokladspray, ska bakelsen vara fryst.
Alternativ 3: Låt kallna i isbad, rör om då och då. Ställ i kyl, gärna över natten så den kan sätta sig. Vispa upp och fyll upp en spritspåse med tyll. Spritsa på tallrikar vid servering