![Fiskrätter är populära på vår skola. Torsk är gott och passar bäst med rena, klassiska smaker.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/panerad-torsk-med-dillsas/1335864766.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Panerad torsk med dillsås
![Panerad torsk med dillsås](https://cdn-kund.arla.se/recept/panerad-torsk-med-dillsas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Fiskrätter är populära på vår skola. Torsk är gott och passar bäst med rena, klassiska smaker.
Gör så här
-
- Blanda mjöl, salt och peppar. Vänd fisken i mjölet, sedan i ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.
- Blanda gräddfil, fil, dill och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
- Koka potatisen och pressa den. Värm mjölken och smält smöret, rör ner i potatisen. Salta och peppra. Servera fisken med dillsås och potatismos.