Panerad torsk med dillsås

Panerad torsk med dillsås

Gör så här

1. Blanda mjöl, salt och peppar. Vänd fisken i mjöl, därefter i ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.
2. Blanda gräddfil, fil, dill och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka potatisen och pressa den. Värm mjölken och smält smöret. Rör ned potatisen.Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med dillsås och potatismos.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Viktor Lundin, Lindengymnasiet, Katrineholm

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen