Panerad fisk med curryremoulad

Panerad fisk med curryremoulad

Panerad fisk med curryremoulad

Remouladsås är en klassisk och omtyckt kall sås till panerad fisk. Servera curryremouladen till den frasiga fisken med ett luftigt potatismos. Lunchmatsalen kommer att bli välbesökt!

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Blanda ihop ingredienserna till såsen, smaka ev av med salt.
    • Lägg fisken i smorda bleck.
    • Blanda panko med paprikapulver, salt, hackad persilja, ost och smält smör. Strö blandningen över fisken. Tillaga i ugn, 200° ca 10 min.
    • Ångkoka potatisen mjuk i ugnen på 105° ånga. Eller koka den i lättsaltat vatten. Låt ånga av och mosa med varm mjölk och smör. Smaka av med salt.
    • Värm de gröna ärterna och servera med moset och remouladsåsen till den frasiga fisken.