![Ett typiskt ostbröd med naturlig sötma från torkad frukt. Utmärkt till blåmögelost med tydlig sälta och sötma från färska fikon och honung.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/palagg-pa-aprikos--och-notbrod/74090020.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Pålägg på aprikos- och nötbröd
![Pålägg på aprikos- och nötbröd](https://cdn-kund.arla.se/recept/palagg-pa-aprikos--och-notbrod/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ett typiskt ostbröd med naturlig sötma från torkad frukt. Utmärkt till blåmögelost med tydlig sälta och sötma från färska fikon och honung.
Gör så här
-
- Skiva osten och lägg på bröden. Toppa med delade fikon.
- Droppa över lite honung vid servering.