Pain dépice (franskt kryddbröd)

Pain dépice (franskt kryddbröd)

Gör så här

1.Koka upp honung, råsocker, vispgrädde och kryddor i en kastrull, häll över i en skål och låt svalna.

2.Blanda den torkade frukten med pumpakärnor, solrosfrön, vetemjöl, salt och bikarbonat.

3.Blanda de torra ingredienserna med vätskan.

4.Smörj brödformar 10X30 cm med snör och bröa med ströbröd. Fyll formarna med degen och grädda i ugn i 150° i ca 60 min.

Vikt per bröd:ca 480 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen