Doppa dumplings! Bjud på en exotisk dopp-i-grytan där era skinkrester får en asiatisk touch gästerna sent ska glömma! Ett perfekt sätt att ta hand om svinnet av julskinkan och ostresterna. Förbered på bleck och förvara i frysen innan tillagning.

Ost & skinkdumpling

Doppa dumplings! Bjud på en exotisk dopp-i-grytan där era skinkrester får en asiatisk touch gästerna sent ska glömma! Ett perfekt sätt att ta hand om svinnet av julskinkan och ostresterna. Förbered på bleck och förvara i frysen innan tillagning.

Gör så här

  • Buljong:

    • Koka upp buljong med alla ingredienser och låt sjuda i 30 min under lock.
    • Smaka av med salt och socker om det behövs.
    • Sila bort kryddorna och varmhåll buljongen.
  • Dumplings:

    • Blanda ihop alla ingredienser utom Wontondegen och smaka av med salt och sesamolja.
    • Ställ kallt i minst 30 min.
    • Klicka smet i mitten på Wontondegen, pensla med vatten på kanten och vik ihop dumplings till önskad form.
    • Lägg dumplings på bakplåtspapper och ställ kallt tills de ska användas alternativt frys dem till senare.
    • Vid servering, lägg dumplings i buljongengen och sjud tills de flyter upp, servera i buljong med lite koriander och salladslök.