Krispa till rädisorna i kallt vatten och skär dem tunt i mandolin. Enkelt och knaprigt till fyllningen med cottage cheese, dill och syrlig citronzest.

Omelett med räkor, cottage cheese och dill

Omelett med räkor, cottage cheese och dill
Recept av Malin Söderström

Krispa till rädisorna i kallt vatten och skär dem tunt i mandolin. Enkelt och knaprigt till fyllningen med cottage cheese, dill och syrlig citronzest.

Gör så här

  • Omelett:

    • Vispa äggen med vatten och salt.
    • Värm en stekpanna med olja och smält sedan ner smör, slå i smet i stekpannan och låt omeletten stelna lite innan du rör om med en trägaffel. Skaka och rör lätt i botten tills omeletten börjar sätta sig, låt den då stanna.
  • Fyllning:

    • Blanda cottage cheese med dill och citronskal, smaka av med salt och svartpeppar.
    • Fyll omeletterna med cottage cheese och räkor. Strö över rädisor och dill.