Krispa till rädisorna i kallt vatten och skär dem tunt i mandolin. Enkelt och knaprigt till fyllningen med cottage cheese, dill och syrlig citronzest.

Omelett med räkor, cottage cheese och dill

Recept av Malin Söderström

Krispa till rädisorna i kallt vatten och skär dem tunt i mandolin. Enkelt och knaprigt till fyllningen med cottage cheese, dill och syrlig citronzest.

Gör så här

  • Omelett:

    • Vispa äggen med vatten och salt.
    • Värm en stekpanna med olja och smält sedan ner smör, slå i smet i stekpannan och låt omeletten stelna lite innan du rör om med en trägaffel. Skaka och rör lätt i botten tills omeletten börjar sätta sig, låt den då stanna.
  • Fyllning:

    • Blanda cottage cheese med dill och citronskal, smaka av med salt och svartpeppar.
    • Fyll omeletterna med cottage cheese och räkor. Strö över rädisor och dill.