![Seg, syrlig och härligt knäckig är nötröran till de krämiga ädelostarnas distinkta sälta. Skär den gärna i portionsbitar när den är kylskåpskall och lägg upp på osten så är den enklare att ta.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/notconfiture/3604911465.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Nötconfiture
![Nötconfiture](https://cdn-kund.arla.se/recept/notconfiture/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Seg, syrlig och härligt knäckig är nötröran till de krämiga ädelostarnas distinkta sälta. Skär den gärna i portionsbitar när den är kylskåpskall och lägg upp på osten så är den enklare att ta.
Gör så här
-
- Rosta nötterna i en torr stekpanna, strö över salt.
- Koka upp honung och vinäger, vänd ner nötterna och låt det småkoka i ca 15 min. Häll upp i en terrinform klädd med bakplåtspapper och låt svalna.