Mörk chokladfrestelse

Mörk chokladfrestelse

Gör så här

1.Koka upp grädden. Rör ner chokladen och låt den smälta.
2.Tillsätt färskosten och rör till en jämn smet. Låt svalna och rör ner i äggen.
3.Häll i portionsformar och grädda i ugn, 80º ca 30 min.
4.Servera med lättsockrade hallon.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Arla köket Säkra kort 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen