![Exotisk piggelin med sting. Fräsch kiwi och mango som mixas med bladspenat, ingefära, lime, mjölk och agavesirap. Fryses i fina glassformar och serveras till vuxna såväl som barn.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/mjolkisglass/1581462918.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.47,0.61&format=webp&quality=80)
Mjölkisglass
![Mjölkisglass](https://cdn-kund.arla.se/recept/mjolkisglass/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Exotisk piggelin med sting. Fräsch kiwi och mango som mixas med bladspenat, ingefära, lime, mjölk och agavesirap. Fryses i fina glassformar och serveras till vuxna såväl som barn.
Gör så här
-
- Tärna 1/4 av mangon riktigt smått och lägg åt sidan så länge.
- Skär kiwin och resten av mangon i bitar. Mixa det med resten av ingredienserna till slät kräm med en stavmixer.
- Lägg några mangobitar i varje glassform och fyll sedan upp med krämen. Frys glassformarna i minst 6 tim.