![Den här lättlagade chokladmoussen innehåller bara två ingredienser, grädde och mjölkchoklad. Enkel att förbereda och använda som bas i flera desserter. Spritsa i glas och toppa t ex med chokladganache och rostad vit choklad till en extra god chokladdessert att erbjuda efter lunchen, ev som merförsäljning.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/mjolkchokladkram/284416867.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Mjölkchokladkräm
![Mjölkchokladkräm](https://cdn-kund.arla.se/recept/mjolkchokladkram/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Den här lättlagade chokladmoussen innehåller bara två ingredienser, grädde och mjölkchoklad. Enkel att förbereda och använda som bas i flera desserter. Spritsa i glas och toppa t ex med chokladganache och rostad vit choklad till en extra god chokladdessert att erbjuda efter lunchen, ev som merförsäljning.
Gör så här
-
Mjölkchokladkräm
- Koka upp hälften av grädden. Slå det över chokladen och mixa slätt. Tillsätt resten av grädden och låt stå i kyl över natten.
- Vispa upp chokladkrämen. Justera ev konsistensen med mer grädde. Spritsa i portionsglas.