![Tre sorters lök skivas riktigt tunt och blandas med kryddig matjessill, gräddfil och kaviar. En sill som passar både till jul och midsommar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/matjessill-i-lok--och-kaviarsas/956863344.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Matjessill i lök- och kaviarsås
![Matjessill i lök- och kaviarsås](https://cdn-kund.arla.se/recept/matjessill-i-lok--och-kaviarsas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Tre sorters lök skivas riktigt tunt och blandas med kryddig matjessill, gräddfil och kaviar. En sill som passar både till jul och midsommar.
Gör så här
-
- Skär sillen i mindre bitar och blanda med lök och dill.
- Rör ihop kaviar, majonnäs och gräddfil och vänd ihop med sill- och lökblandningen.
- Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 dygn.