Lasagnette med cottage cheese

Lasagnette med cottage cheese

Gör så här

1. Fräs lök, rotfrukter och vitlök i smör. 

2. Häll i krossade tomater, vatten och buljong. Låt koka tills rotsakerna är mjuka.

Smaka av med salt och peppar. 

3. Tillsätt cottage cheese och smaka av med basilika.
 4. Fördela såsen i smorda bleck, varva lasagnetter och sås. Avsluta med ett lager sås. Strö över riven ost och tillaga I ugn, 200° ca 35 min. 

Gunilla Lindström, Fribergaskolan, Danderyd

Källa: Kock i skolan veg 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen