Lasagne är och förblir en populär lunchrätt. Den här lagas på baljväxtfärs och har smak av soltorkade tomater, fetaost och oregano.  Spreadable white cheese klickas i lasagnen och ger en härlig krämighet, sälta och fin smak av fetaost.

Lasagne med krämig vitost

Lasagne med krämig vitost

Lasagne är och förblir en populär lunchrätt. Den här lagas på baljväxtfärs och har smak av soltorkade tomater, fetaost och oregano. Spreadable white cheese klickas i lasagnen och ger en härlig krämighet, sälta och fin smak av fetaost.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Stek färsen i olja. Stek lök, vitlök samt alla grönsaker i olja. Blanda färs och grönsaker med soltorkade tomater och oregano.
    • Koka upp i mjölk, vatten och buljongpulver. Red av med majsstärkelse blandat med vatten. Smaka av med salt och svartpeppar.
    • Varva lasagneplattor och sås. Klicka vitost på varje lager färs. Låt sista lagret vara sås, strö över riven ost. Tillaga i ugn, 150° ca 1 tim.
  • Till servering:

    • Servera lasagnen med en blandad sallad och t ex ugnsbakade tomater.