Kycklinglevermousse med gelétopp

Kycklinglevermousse med gelétopp

Gör så här

1. Torka levern på hushållspapper och rensa den från hinnor. Bryn levern med lök och russin i smör. Häll på vinäger och låt sjuda under lock ca 10 min. Låt svalna.

2. Mixa lever, lök, russin och sky med färskosten till slät konsistens. Passera och smaka av med salt och peppar.

3. Spritsa moussen i små glas. Smält gelén och häll ovanpå moussen, 0,5–1 cm tjockt. Ställ in i kyl och låt svalna.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen