Kryddsill med brynt smörvisp

Kryddsill med brynt smörvisp

Gör så här

1. Skär sillen i 2 cm bitar. Skär potatis och gurka i ca 1 cm tärningar. Blanda potatis, gurka, salladslök och ägg.
2. Bryn smöret och vispa svalt i en bunke. Fortsätt vispa tills smöret är luftigt och tillsätt citronskal. Smaka av med citronsaft. Avsluta med att vispa ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
3. Vänd ner dillen i potatissalladen. Lägg en bit sill på en bit gott knäckebröd och arrangera grönsakerna på sillen. Toppa med det vispade smöret.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen