![Enklare kan det knappast bli. Varma äppelklyftor med smak och doft av kanel och kardemumma väcker minnen till liv. Kvarg med vanilj- och florsocker är ett bra alternativ till vaniljsås. Perfekt för alla som behöver öka på proteinförrådet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kryddiga-appelklyftor/3666173254.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Kryddiga äppelklyftor
![Kryddiga äppelklyftor](https://cdn-kund.arla.se/recept/kryddiga-appelklyftor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Enklare kan det knappast bli. Varma äppelklyftor med smak och doft av kanel och kardemumma väcker minnen till liv. Kvarg med vanilj- och florsocker är ett bra alternativ till vaniljsås. Perfekt för alla som behöver öka på proteinförrådet.
Gör så här
-
- Stek äppelklyftor i smör, råsocker, kanel och kardemumma, ca 10 min.
- Blanda kvarg, vaniljsocker och florsocker.
- Servera äppelklyftorna ljumma med kvarg och ev en havrekaka.