![Den syrliga krudbärssmaken är supergod till de krämiga vitmögel- och kittostarna. Lite pyssel men väl värt besväret.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/krusbarstoppar/4135642311.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=81)
Krusbärstoppar
![Krusbärstoppar](https://cdn-kund.arla.se/recept/krusbarstoppar/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Den syrliga krudbärssmaken är supergod till de krämiga vitmögel- och kittostarna. Lite pyssel men väl värt besväret.
Gör så här
-
- Koka upp krusbär och vatten, låt sjuda i 10 min. Sila bort skal och tillsätt glykos och socker. Låt sjuda på svag värme ca 30 min.
- Tillsätt de blötlagda gelatinbladen. Låt svalna något och häll massan i smorda silikonformar. Låt stelna i kyl.
- Ställ in formarna i frysen en stund innan du tar ut topparna, då blir det lättare att lossa dem.