Krusbärskräm

Krusbärskräm

Gör så här

1. Blanda krusbär och socker i en kastrull. Lägg i kanelstängerna och täck med
vatten. Koka sönder krusbären lätt.
2. Gör en redning av potatismjöl och vatten. Dra av kastrullen, blanda försiktigt
i redningen till simmig konsistens.
3. Koka sedan tills första bubblan syns. Plocka ur kanelstängerna.
4. Servera med grädde blandad med mjölk

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Svenska rötter 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen