Körsbärscheesecake med mörk choklad

Körsbärscheesecake med mörk choklad

Gör så här

1. Baka botten enligt grundreceptet.

2. Sjud körsbär med socker ca 20 min och låt svalna. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad.

3. Blanda fyllningen enligt grundreceptet och vänd ner körsbärskompotten i smeten. Vänd ner chokladen hastigt så det blir en ”swirl”. Häll ut den försiktigt i formen. Grädda enligt grundreceptet.

4. Halvera körsbären och fördela på cheesecaken. Strö över den hackade chokladen.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen