![Pressgurka med asiatisk touch, dressingen är gjord med socker och risvinäger istället för en klassisk 1-2-3-lag. För att förstärka de asiatiska tonerna toppas salladen med sesamfrön.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/koreansk-gurksallad-med-sesamfron/1124277452.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.44,0.42&format=webp&quality=81)
Koreansk gurksallad med sesamfrön
![Koreansk gurksallad med sesamfrön](https://cdn-kund.arla.se/recept/koreansk-gurksallad-med-sesamfron/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Pressgurka med asiatisk touch, dressingen är gjord med socker och risvinäger istället för en klassisk 1-2-3-lag. För att förstärka de asiatiska tonerna toppas salladen med sesamfrön.
Gör så här
-
- Vispa ihop lagen och blanda med gurkan.
- Toppa med sesamfrön och persilja vid servering.