KOLAMJÖLK MED ROSMARIN

KOLAMJÖLK MED ROSMARIN

Gör så här

KOLASÅS:
Smält sockret och låt det få en gyllenbrun färg. Tillsätt grädde, rosmarin och salt. Koka ihop till en kolasås på medelvärme, ca 10 min. Sila såsen och låt kallna.

Mixa ihop alla ingredienser till mjölkdrinken.
Servera i glas med is. Häll ev lite kolasås i glaset innan mjölkdrinken hälls upp. Stick ev ner en kvist med rosmarin som garnering.

Källa: Luqaz Ottosson, Årets Kock 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen