![Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/knackebrod/3120849199.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Knäckebröd
![Knäckebröd](https://cdn-kund.arla.se/recept/knackebrod/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.
Gör så här
-
- Blanda ihop de torra ingredienserna och arbeta in vatten och sirap. Låt jäsa 30-45 min.
- Kavla ut degen tunt med kruskavel, använd mer mjöl för lättare utkavling. Låt jäsa ytterligare ca 15 min. Skär degen i långa remsor och lägg på smorda plåtar.
- Grädda i ugn, 225° ca 6 min. Dela brödet och låt torka.