Kladdkaka med hallon

Kladdkaka med hallon

Gör så här

1. Smält smöret och låt svalna.
2. Vispa ägg och socker poröst.
3. Blanda kakao, vaniljsocker och mjöl.
4. Tillsätt det smälta smöret växelvis med mjölblandningen i äggsmeten.
5. Rör till en jämn smet, lägg häften av hallonen i smeten och blanda om.
6. Häll smeten i smorda formar.
7. Grädda i ugn, 150° ca 45 min.
8. Låt kakan svalna något, pudra över florsocker.
9. Vispa grädden.
Servera kakan med lättvispad grädde och resten av hallonen.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen