Kärleksmums med chokladglasyr

Kärleksmums med chokladglasyr

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Smält smöret, häll i mjölken och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner smör-blandningen i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner i äggsmeten till en jämn smet.
3. Häll smeten i en djup form med bakplåts-papper, ca 25 x 40 cm. Grovhacka chokladen och strö över smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Låt svalna.
4. Koka upp grädde och kaffe i en kastrull, dra av från värmen. Grovhacka chokladen och rör ner i gräddblandningen till en slät smet. Häll glasyren över kakan och strö över kokos. Låt stå ca 30 min tills glasyren har satt sig.


Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen