![Fina små hjärtan av mördeg som pudras med socker och kanel. Perfekta småkakor att sälja till jul men goda året om.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kanelhjartan/2116246649.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Kanelhjärtan
![Kanelhjärtan](https://cdn-kund.arla.se/recept/kanelhjartan/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Fina små hjärtan av mördeg som pudras med socker och kanel. Perfekta småkakor att sälja till jul men goda året om.
Gör så här
-
- Blanda samman alla ingredienser till en deg i maskin med vinge. Låt degen vila kallt minst 30 min.
- Kavla ut degen ca 3 mm tjock. Stick ut hjärtan och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna i ugn, 180° i 7-10 min tills de fått gyllenbrun färg.
- Blanda kanel och socker. Ta ut kakorna och strö över kanelsockret direkt när de är varma. Låt svalna.