Jultryffel

Jultryffel

Gör så här

1. Lägg chokladen i en bunke. Koka upp grädde, glykos, glögg och julkryddor och slå det över chokladen. Klicka i smöret och låt stå någon minut.
2. Mixa till en slät tryffel. Smaka av med cognac. Plasta och ställ i kyl tills tryffeln har stelnat.
3. Rulla bollar och ställ tillbaka i kylen någon timme.Blanda kanel och florsocker.
4. Rulla varje tryffelkula i choklad och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna lite och rulla sedan i handen med ett tunt täcke av chokladen och sen ner i kanel- och florsockerblandningen.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen