![Näst efter att en dessert måste vara god kommer storleken. Det ska vara lagom stora så man orkar njuta av hela. Blandningen av färskost och grädde tillsammans med jordgubbarnas sötma i det spröda tartelettskalet är smått magisk.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/jordgubbstartelett/2259008089.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.65,0.6&format=webp&quality=80)
Jordgubbstartelett
![Jordgubbstartelett](https://cdn-kund.arla.se/recept/jordgubbstartelett/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Näst efter att en dessert måste vara god kommer storleken. Det ska vara lagom stora så man orkar njuta av hela. Blandningen av färskost och grädde tillsammans med jordgubbarnas sötma i det spröda tartelettskalet är smått magisk.
Gör så här
-
- Strö socker på jordgubbarna och rör om. Låt stå tills sockret löst sig.
- Blanda grädde med färskost, florsocker och vaniljfrön. Vispa allt till krämig konsistens.
- Spritsa vaniljcrèmen i pajskalen och toppa med de rårörda jordgubbarna