Milkshake: Mixa alla ingredienser till en luftig milkshake.
Jordgubbsfyllning: Lägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 min. Passera vaniljkrämen och värm i mikro till 20°, tillsätt jordgubbspurén. Ta upp gelatinbladen och smält till 55°, blanda ner i jordgubbskrämen. Vänd sist ner lätt vispad grädde och smetana.
Omeletteanslag: Rita upp cirklar (20 st för 10 port), 60 mm i diameter, på bakplåtspapper. Sikta mjölsorterna på ett papper. Vispa äggula och socker skummigt. Vispa äggvita, citron och socker till maräng. Vänd ner äggulemassan i marängen, sedan mjölet och sist smöret.
Spritsa smeten, med slät tyll nr 10, till bottnar i cirklarna. Baka i ugn, 230°, 6-8 min. Vänd genast upp på sockrat papper.
Fyll omeletterna med jordgubbsmousse, med slät tyll nr 12, och vik ihop som ett korvbröd. Dekorera med en jordgubbe och damma över med florsocker.