Jordgubbsgelato med grönpeppar

Jordgubbsgelato med grönpeppar

Gör så här

1. Blanda den vita basen, jordgubbspuré, jordgubbspasta och mjölk i en stor bunke.

Mixa eller vispa slätt.

2. Tillsätt grönpeppar och mixa hastigt. Det kan bli beskt om det mixas för länge.

3. Frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Ringla syltade bär och jordgubbssås över gelaton och garnera med färska jordgubbar.

Källa: Gelatolab

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen