Jordärtskockssoppa med lax och räkor

Jordärtskockssoppa med lax och räkor

Gör så här

1. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och hacka chilin.

2. Fräs lök och chili i smör- &rapsolja, häll på vinet.

3. Tillsätt jordärtskockspuré, grädde, vatten och buljong. Låt sjuda ca 10 minuter.

4. Smaksätt med pressad citron, salt och peppar.

5. Hacka dillen och strimla laxen.

6. Vänd i dill, lax och räkor precis innan servering.

Servera gärna soppan med ett gott bröd och färskost.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen